BLOG


September 2019 Jeetje, wat een dag! Gisteren uit handen van gedeputeerde Dick van der Velde van Provincie Zeeland officieel de innovatievoucher overhandigd gekregen voor het outdoor activiteitenspel KidsFoodCamp, tijdens een persmoment in het Provinciehuis in Middelburg.
En dat was nog niet alles, het initiatief KidsFoodCamp was uitgekozen (uit 37 inzendingen), om aan de pers te presenteren.

 

Innovatievoucher
Deze regeling is ingezet door de Provincie Zeeland om innovaties te stimuleren op het gebied van recreatie gekoppeld aan gezondheid en vitaliteit voor inwoners en gasten. In totaal werden 10 innovatievouchers uitgedeeld. Ondernemers met verrassende ideeën op het gebied van recreatie, toerisme, natuur, beweging, voeding of vitaliteit konden meedingen.

KidsFoodCamp is een op maat te maken outdoor activiteitenspel voor kinderen, jongeren en hun familie, waarbij behendigheid, uithoudingsvermogen en kennis worden getest. Alles draait om samenwerken, bewegen in de buitenlucht, voeding en koken.
KidsFoodCamp is een basisconcept bedacht en ontwikkeld in samenwerking met Hanneke Bergsma, sportdocente en eigenaar van De Buitenles.