BLOG


Oktober 2018 Wat zijn we trots op onze deelname aan de kookcompetitie YammYammy Lekker Zeeuws KinderMenu. Waarin kinderen (8-16jr) het lekkerste gerecht bedenken voor op de kindermenukaart van restaurants in Zeeland, als alternatief voor friet met frikadel, kroket of kipnuggets.

Het Kinderkooktuin Team heeft voor deze competitie een nieuw concept bedacht. Speciaal voor de jongste kinderen. Want wat is er nu leuker dan het gerecht dat je in een restaurant hebt besteld zelf aan tafel verder af te maken. 

Wat was het een belevenis!  Helaas niet gewonnen....of toch wel.... op weg naar huis hoorden we dat ook Het Kinderkooktuin Team in de prijzen is gevallen. Wow!!! Te gek! Een van de gerechtjes van het Kinderkooktuin Team wint de 2de prijs; Kapitein Knop cake met vers fruit van Zeeuwse bodem met een topping van cream cheese met Zeeuwse Babbelaarkruim en gedroogd Zeekraal Zilt, is geschikt voor in de winkel. Ons tweede gerechtje Sushi in een Boot met gedroogde Zeewiersnippers en Hollandse Garnalen krijgt de aanmoedigingsprijs. Te gek!

We staan zelfs in de krant, benieuwd wat ze over ons schrijven klik hier