BLOG


mei 2021  Studio De Kinderkooktuin bestaat 10 jaar!

Wow! Wat ruim 10 jaar geleden begon als vrijwilliger in de schoolmoestuin groeide al snel uit tot enthousiasme voor het geven van voedingseducatie. Gestart werd met het organiseren van educatieve kookworkshops in het basisonderwijs en de kinderopvang, een paar jaar later gevolgd door het geven van gastlessen in het voortgezet onderwijs en het organiseren van inspiratiebijeenkomsten voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang en ouder-kind workshops.
Daarnaast ontwikkelde ik educatieve producten en lespakketten om kinderen en families enthousiast te maken voor gezonde en duurzame voeding.


Inmiddels richt Studio De Kinderkooktuin zich volledig op het ontwikkelen van innovatieve foodconcepten voor de horeca en recreatieve sector, de gezondheidszorg en het onderwijs.

In Geheim van de Chef geef ik aan de hand van ervaringen die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan, tips en tricks over watertandend lekkere kidsproof gerechten. Boordevol (zee)groenten, fruit en peulvruchten.

Geheim van de Chef staat nu online!
Benieuwd? Neem gerust een kijkje op de nieuwe website.