BLOG


Mei 2019 De finale foodworkshoptraining gegeven aan managers en shiftleaders Fun & Entertainment van verschillende vakantieparken van Landal GreenParks in Nederland en Duitsland. Vanaf nu gaan de eerste parken aan de slag in het nieuwe Brasserie- restaurantconcept met de door Studio De Kinderkooktuin ontwikkelde familie foodworkshops. Gasten kunnen deze zomer lekkere gerechtjes bereiden op verschillende parken in Nederland en Duitsland. Van Landal Sluftervallei op Texel tot Landal Sonnenberg bij Trier.

Wat een uitdagende opdracht was het! En niet alleen omdat het geweldig is om voor zo'n grote organisatie inspirerende, uitdagende en gezonde foodworkshops te ontwikkelen. Maar zeker ook om alle managers ervan te overtuigen dat gerechten die passen bij een bewuste, duurzame en verantwoorde foodworkshop ook watertandend lekker zijn.
Landal GreenParks zet lokaal genieten, biologische, duurzame streekgerechten en een plaatselijke beleving centraal in de fonkelnieuwe eetgelegenheden. De door De Kinderkooktuin ontwikkelde foodworkshops passen bij deze keuze.
Zoals de foodworkshop waarbij kinderen heerlijke Zomerfruit Taartjes gaan bereiden, met kleurstof gemaakt van rode bieten. Hiermee kun je prachtig gemarmerd taartdeeg maken. Het ziet er super tof uit! ... en het is ook nog watertandend lekker!